Logo

vosseven 73 maretak


Woonruimte: 75 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 6

73. Maretak

Geniet van deze sfeervolle vakantiebungalow, gelegen aan de rand van het betoverende bos van Stamproy. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van de rust en schoonheid van de natuur.

Faciliteiten

Badkamer

Begin uw dag verfrist en vol energie in de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Dit is de perfecte plek om te ontspannen na een dag in de natuur.

Open Keuken

De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, Senseo, combimagnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en snelkoker. Bereid heerlijke maaltijden terwijl u geniet van de sfeer van uw vakantiehuis.

Slaapkamers

De bungalow beschikt over drie ruime tweepersoonsslaapkamers, elk voorzien van comfortabele losse boxspringbedden. Hier kunt u genieten van een goede nachtrust en ontspannen.

Woonkamer

De moderne en lichte woonkamer nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen. Geniet van uw favoriete programma's op de flatscreen-tv en voel u thuis in deze gezellige ruimte.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten op uw eigen terras, compleet met comfortabel terrasmeubilair. Blijf in contact met het thuisfront dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn welkom (maximaal 2), zodat ook zij van deze vakantie kunnen genieten.

Reserveer nu en maak van uw verblijf in Stamproy, Limburg een onvergetelijke ervaring. Onze geschakelde bungalow aan de bosrand biedt de perfecte uitvalsbasis om te ontspannen en de natuur te verkennen.

Prijzen van vosseven 73 maretak

In de omgeving van vosseven 73 maretak

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Fam v.d. Berg



Waardering:
Leuk huisje. Erg compleet. Goed internet lekker privé terras.
Geplaatst op: 31-07-2023